Slutt med snus på 11 dager!

Har du tenkt over hva snus koster? Har du tenkt over hva snus kan gjøre med helsen din Har du tenkt over hvilket inntrykk snusingen gjør på barn og unge rundt deg?

Nå har du muligheten til å gjøre noe med det.

Kom i gang nå

KUN

Kr. 495.-

Veiledende pris kr. 1490.-

Kom i gang

Hvordan slutte å snuse?

Du får daglige videoer med motivasjon, teknikker og en enkel plan å følge som gjør deg snusfri! Du velger selv når du skal slutte og det er lagt opp til en glidende overgang. Dette gjør du i eget tempo.

 

Når du skal slutte å snuse må du ta hensyn til både fysisk og mental avhengighet. 

Den fysiske avhengigheten knytter seg til nikotinavhengighet og vanen med å holde på med noe. Du må ha verktøy for å stå i mot nikotinsuget og vanen med å gjøre snusingen, samt trene på å oppnå avslapping for å unngå å bli mer stresset.

Den mentale avhengigheten er mer omfattende.

Den handler om det snusen gjør for deg. Følelsen av ro, at du trenger snusen, gleden over en pris etter maten eller i sosiale lag osv.

Frykten for å være uten, at det er vanskelig å slutte, frykten for å mislykkes (atter en gang) og en tanke om at det krever mer selvdisiplin enn du har, gjør det lett å gi etter for tanker som:

  • Det er ikke såååå farlig å snuse
  • Bedre å være blid snuser, enn sur ikke-snuser
  • Lever bare en gang
  • Gir ikke etter for skremselspropaganda
  • Vil ikke legge på meg
  • Vil ikke være usosial

Sannheten er at du kan slutte å snuse og at det er enklere enn du tror. De fleste trenger bare hjelp med å finne riktig motivasjon og noen verktøy som gjør det mulig å håndtere oppgavene som må løses for å bli en ikke-snuser. 

 

Øyvind Hammer har jobbet som motivator og mental trener i 25 år. Blant annet i mer enn 20 år for Ole Einar Bjørndalen.

 I år kom også boken "Snusfri, den enkle måten å slutte på". 

I dette kurset får du tilgang til de samme verktøyene som han bruker i arbeidet med å hjelpe toppidrettsutøvere med å nå sine mål

Kom i gang i dag!
Close

50% Complete

Two Step

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.