Endelig høst! Slik kommer du enkelt i gang med trening😃

Etter en lang og fantastisk sommer er det nå tegn til at høsten er på vei. De fleste av oss er tilbake på jobb og tilbake i vante rutiner. Samtidig er det en riktig tid til å vurdere noen nye rutiner.

Om du glemte å trene i sommer eller rett og slett aldri har kommet helt i gang, kan dette være tidspunktet å gjøre noe med det.

Finn ut hvorfor, hva og hvordan, så er du i gang.

  • Hvorfor? Tja, hvorfor ikke? Du har enten opplevd eller hørt at når du bare er i gang med trening som en fast rutine, så gir det energi. I tillegg får du utløst lykkehormoner ved trening som gir minst like god effekt som lykkepiller. Du føler deg strammere, blir gladere, sunnere og går en mer sykdomsfri fremtid i møte. Om det etter en stund ikke gir de forventede resultater, kan du veldig enkelt slutte, så hva har du egentlig å tape?
  • Hva? Du kan gjøre hva som helst så lenge pulsen går opp og du beveger deg på en måte som belaster mer enn sofaligging. Treningssenter, naturen, svømmehallen, vindustitting i nabolaget. Mulighetene er mange :)
  • Hvordan? Det viktigste er at du blir svett & andpusten i treningstøy. En slik økt tar fra 3 minutter og oppover. Mange ferdigtrente "eksperter" fnyser selvfølgelig av all trening hvor du ikke har "gønna på" og sett lyset i tunnelen, men sannheten er at all aktivitet som er mer enn sofasitting fører deg lenger unna et ekte møte med lyset i tunnelen. Du lever altså lenger og bedre!

Finn frem regntøyet og bli litt svett før frokost eller middag. Det er en rutine du ikke vil angre på at du innfører.

Lykke til!

 

Positiv hilsen Øyvind