Hvordan komme tilbake på hesten når du har falt av?

motivasjon trening May 27, 2018
 

Noen ganger er vi fulle av gode intensjoner og treningslyst. Så mye at vi faktisk setter i gang og euforisk legger et par gode uker med bevegelse bak oss. Dette skal vare evig og kroppen skal til nye høyder.

Så plutselig kommer det noe i veien. Sykdom, overtid, stavbrekk eller lyskestrekk. Uansett hva det er, resultatet er det samme, prosjektet skrinlegges for denne gang.

Du har ramlet av hesten. Er det mulig å komme tilbake på hesteryggen og igjen føle vinden i håret? (ikke meg dette handler om)

Ja, men du må ta den tunge jobben med å finne grunner for å være i aktivitet når alt annet tilsier stillesitting. Det letteste er å gi etter for begrensende faktorer som dårlig form, vonde knær, betennelse i akillessen. (lista er ikke utfyllende) 

Sannheten er at det er mest vondt i lysten. For å komme rundt denne smerten, må du friste deg selv. Med at du vet bedre enn å ligge på sofaen. Med at du kan bedre. At du vet at det er mulig å komme i form igjen. Den beste gulroten er at når du nå en gang er i dårlig form, kommer resultatene veldig fort.

Som de voksne sa når jeg falt som liten: opp igjen gutt!

 

Dette er noe av det vi jobber med på 28 dager kickstart, et onlinekurs for livsstilsendring.

Close

To steg

Vi sender mail med en link hvor du bekrefter påmeldingen til vårt nyhetsbrev. Vennligst trykk på linken i mailen for å bekrefte.