Hvordan komme tilbake på hesten når du har falt av?

motivasjon trening

Noen ganger er vi fulle av gode intensjoner og treningslyst. Så mye at vi faktisk setter i gang og euforisk legger et par gode uker med bevegelse bak oss. Dette skal vare evig og kroppen skal til nye høyder.

Så plutselig kommer det noe i veien. Sykdom, overtid, stavbrekk eller lyskestrekk. Uansett hva det er, resultatet er det samme, prosjektet skrinlegges for denne gang.

Du har ramlet av hesten. Er det mulig å komme tilbake på hesteryggen og igjen føle vinden i håret? (ikke meg dette handler om)

Ja, men du må ta den tunge jobben med å finne grunner for å være i aktivitet når alt annet tilsier stillesitting. Det letteste er å gi etter for begrensende faktorer som dårlig form, vonde knær, betennelse i akillessen. (lista er ikke utfyllende) 

Sannheten er at det er mest vondt i lysten. For å komme rundt denne smerten, må du friste deg selv. Med at du vet bedre enn å ligge på sofaen. Med at du kan bedre. At du vet at det er mulig å komme i form igjen. Den beste gulroten er at når du nå en gang er i dårlig form, kommer resultatene veldig fort.

Som de voksne sa når jeg falt som liten: opp igjen gutt!

 

Dette er noe av det vi jobber med på 28 dager kickstart, et onlinekurs for livsstilsendring.