Samuel Massie og Øyvind Hammer i studio

I filmstudio med Samuel er en super start på uka!

arbeidsglede egenmotivasjon mental trening motivasjon

Jeg startet denne uka med å være i filmstudio med selveste Samuel Massie, best kjent som eventyrer og som gjorde stort inntrykk i tv-serien hvor han tar med bestefar på tur. 

Bakgrunnen for at vi skulle møtes, er at KLP lager en seminarrekke for å bidra til at medlemmene deres opprettholder motivasjon og får inspirasjon til å ta gode valg gjennom livet, som igjen fører til økt trivsel på jobb og privat.

Samuel er programleder i alle seminarene og jeg er invitert for å prate om "Møtet med innenriksministeren", det viktige møtet du har med deg selv for å sjekke om du er på riktig kurs i livet.

Det er gøy å være i et profesjonelt tv-studio.
Det blir litt alvor når man må sminkes for å være på jobb.
På forhånd har jeg fått tilsendt, manus, produksjonsplan, korreksjon av manus og ikke minst kontrakt som regulerer opphavsrett og mye annet. Litt Hollywood!


Som bildet under viser, korrigeres og finpusses manus også på innspillingsdagen. 

Noe av det beste jeg vet er å møte mennesker jeg har dannet meg et inntrykk av, f eks gjennom en tv-serie, for å se om det passer med privatpersonen. 
Samuel er akkurat som på tv, masse energi, ærlig, jordnær og om mulig, enda mer hyggelig i virkeligheten. Han har mange spennende erfaringer og har et reflektert forhold til livet.
Gleder meg til å møte Samuel igjen!


Podkast om temaet: På tide å avtale møte med innenriksministeren?

Min kone, Wenche, har alltid hatt et rituale rundt dette: en gang i året tar hun med en termos med kaffe og går opp på en topp med utsikt. Der setter hun seg ned og gjør opp status: hva er bra, mindre bra, hva bør endres osv. Hun kaller det møtet med innenriksministeren.
Faktisk gjorde vi en utvidet versjon av dette møtet på høsten i 2019, da vi gikk 5 dager på pilgrimruten til Santiago de Compostella.
Hver dag hadde vi et tema vi skulle reflektere og diskutere rundt. Det ble en grundig statusrapport med mye refleksjon og en klar tanke om hvordan veien skulle bli videre.

Takknemlig for å være tilbake på jobb etter corona!

 

 

Alle bildene er tatt av
Daniel Westre Hansen
Salgsfabrikkens fotograf,
droneoperatør,
grafiske designer
og tekniske alt-mulig-mann