Mental trener for Strømsgodset i 2019

fotball mental trening motivasjon team

Endelig er det offisielt. Jeg får gleden av å være mental trener for Strømsgodset i 2019. 

Som regel blir jeg bedt om å hjelpe til med mental trening for lag som er i en krisesituasjon. Det kan handle om nedrykk i fotball eller nedleggelse av arbeidsplasser i næringslivet. Jeg blir medisinen som må tas for å holde fokus på de avgjørende arbeidsoppgavene når det stormer.

Det er bedre å ta vitaminer enn medisiner

Mental trening er ikke hokus pokus. Det handler om å få hodet til å spille på lag, slik at ferdigheter kan utfolde seg uten hindringer.
Man skal settes i stand til å ta ut det man er god for i den situasjonen man står i. Dette gjelder i treningsarbeid, restitusjon og kampsituasjon.

Det mentale immunforsvaret er din mentale evne til å takle motgang og vanskelige situasjoner. Desto sterkere forsvar, desto mer kan du stå i mot samtidig og over tid.

Mental styrke er en ferdighet som opparbeides over tid gjennom opplevelse av mestring, takling av motgang og opplevd utvikling, for å nevne noe.
Nettopp fordi det er en ferdighet, har den enkelte størst mulighet for å tilegne seg ferdigheten om man får nok tid til å utvikle den. Derfor mener jeg det er klokt av Strømsgodset å ta mentale vitaminer gjennom sesongen, i håp om å unngå medisiner på slutten av sesongen.


LES MER PÅ GODSET.NO

Jeg gleder meg virkelig til å ta fatt på oppgaven!