Når klærne sitter løsere og energien kommer tilbake...

livsstilsendring motivasjon

De aller fleste av oss opplever det: skjorta blir trangere og magen må holdes inne for at buksa skal kunne kneppes. Med sommervarme i mai utvides årets grillsesong med minst 2 måneder.

Alt ligger til rette for at garderoben må utvides, bokstavelig talt.

Finnes det egentlig noe håp? Ingen har lyst til å kutte ut grillmat, øl, potetgull og sjokolade når været endelig viser seg fra sin beste side. Å pine seg gjennom nok en diett som uansett ikke gir varige resultater føles meningsløst.

Jeg har hatt gleden av å følge mer enn 250 personer som den siste måneden har blitt mer aktive og gått ned i vekt uten å måtte takke nei til alle gleder. Og det i tidenes varmeste mai, full av fridager og feiringer.

Uten kosttilskudd, piller eller pulver.

Løsningen er å jobbe med tanker og holdninger rundt mat.

De har lagt dårlig samvittighet og skam bak seg.

Gjennom å trene på utsettelse har de fått kontroll over sukker og potetgull, uten å kutte helt ut.

Ved å forstå at 10 minutter aktivitet er god aktivitet har de overvunnet dørstokkmila.

Kroppen trenger mat og ved å gi kroppen det den trenger først, er det lettere å holde styr på mengde. Slik har kiloer og centimetere forsvunnet, mens mestringsfølelsen har økt.

De skal også grille i sommer, mens vekten fortsetter nedover.

Etter mange år som motivator i VG's Vektklubb og personlig coach for mange som har endret livsstil, laget jeg i vår et onlinekurs for livsstilsendring. 

Utgangspunktet er at alle vet at de bør spise sunnere og mindre og at de bør bevege seg mer. Problemet er å få det til når sommeren banker på døren altfor tidlig. 

La meg gi deg noen tilbakemeldinger og resultater fra de som har gjennomført 28 dager Kickstart:

  • Vektnedgang 2-5 kg
  • 1-2 klesstørrelser mindre
  • Høyere energinivå
  • Kontroll på inntak
  • Mye høyere aktivitetsnivå

"Endelig overvunnet dørstokkmila" "Jeg utsatte sjokolade i dag og endte fornøyd opp med å nyte en liten mengde" "Mat er jo egentlig veldig enkelt, hvorfor har jeg komplisert det i så mange år?"

Du kan lese mer om online-kurset her: 28 dager kickstart